Welkom op Borduurpatronen.nl

Bij ons kunt u op een gemakkelijke en voordelige manier van elke foto van uw keuze een uniek borduurpatroon  of compleet pakket telpatroon - kruissteek ) laten maken. Gewoon voor u zelf maar ook leuk om als cadeautje weg te geven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een hogere kwaliteit  leveren. Indien u dat wenst kunnen wij u vooraf ( alleen via e-mail ) een voorbeeld van het te behalen eindresultaat laten zien, dit voorbeeld geeft een heel goed voorbeeld van het uiteindelijke resultaat.  

U hoeft niet lang op uw patroon te wachten, zodra het bedrag van uw bestelling binnen is zenden wij het patroon naar u toe, geprint op A3 papier (als het patroon op 1 A4 past gebruiken wij natuurlijk een A4tje).

  • Geborduurd door Leo van Meurs
  • Geborduurd door Leo van Meurs

Voorbeelden voor patronen: (Klein)kind, Huwelijksfoto, Jubileum, Feest, Familielid, Een familiewapen, Gebouw, Bloem, Omgeving, Dier(en), Natuur, Foto's uit de oude doos, enz., enz.

Als wij borduurpatronen van door u aangeleverde foto's of plaatjes ontwerpen bent u niet gebonden aan de standaard afmetingen, u kunt zelf de afmetingen van uw wens aangeven (max. 200cm hoog en 200cm breed, hoewel..., houdt ook rekening met de maximale hoogte van de borduurstof; die is vaak 140 cm en als u 10 cm aan elke zijde speling wilt houden t.b.v. het inlijsten dan zal de maximale hoogte 120 cm worden).
We kunnen de foto ook bewerken, b.v. de achtergrond weghalen, veranderen van kleuren, alleen het gezicht eruit lichten of een compositie van meerdere foto's maken.
Wij kunnen een borduurpatroon maken van foto's, dia's en negatieven (35mm) ; foto's tot A4 formaat is geen probleem, indien groter dan gaarne in overleg.
Een borduurpatroon van een foto geprint met een  printer geeft vaak een minder goed resultaat, digitale foto's zijn over het algemeen prima bruikbaar.

TIP: als u een foto via de post verzend zorg dan dat deze voldoende beschermd is tegen vouwen en kreuken. Als de foto u heel dierbaar is en u er slechts 1 exemplaar van hebt laat deze foto dan vooraf dupliceren bij de fotowinkel.

Het is aan te raden om bij foto's waarop veel details staan niet een te klein patroon te kiezen.

De patronen die worden geprint zullen standaard worden uitvergroot tot ca. 4 kruisjes per cm. U hoeft dus niet direct naar de Copyshop om het patroon uit te vergroten. Als uw ogen wat minder zijn geworden kunt u ook kiezen voor 3 kruisjes per cm., dat is wel wat duurder, er is dan namelijk al gauw 2x zoveel papier nodig.
In het patroon kunt u tot maximaal 255 kleuren, Sepia of Grijstinten kiezen en kunt u kiezen voor het garen van DMC, Anchor of Venus.
Standaard  maken wij  alleen het patroon, geen volledig pakket dus, het garen kunt u in uw eigen tempo aanschaffen.

Wanneer u dat wenst kunnen wij voor u ook tegen scherpe prijzen het volledige pakket leveren; vraag om een vrijblijvende prijsopgave via de 'Offerte compleet pakket' knop in het menu.  Deze prijsopgave blijft 3 weken van kracht. Het benodigd aantal (hele) strengen wordt in dit pakket naar boven afgerond, u hebt dus altijd voldoende garen.

De foto en het patroon zal niet aan derden worden doorgegeven, een met de post toegezonden foto zal met het patroon worden teruggezonden.
Het patroon wordt u, zodra dit betaalt is, binnen 1 week met de post naar u toe gezonden en bestaat uit:

Mocht het eindresultaat ons niet aanstaan dan nemen we eerst contact met u op.
Mocht het eindresultaat u niet aanstaan neem dan binnen 2 weken contact met ons op, in overleg wordt dan een nieuw patroon voor u gemaakt.
Borduurdoek en garen worden niet teruggenomen.

Normaal geprint of vergroot geprint:

  patroon uitgeprint  zoals dit plaatje: 4 kruisjes per cm

  patroon uitgeprint zoals dit plaatje: 3 kruisjes per cm

Borduuurpatronen: u kunt kiezen uit:  patroon in kleur, patroon in grijstinten, patroon in sepia kleuren

Voor het inscannen van foto's of plaatjes berekenen wij geen kosten
Meerprijs weghalen achtergrond € 2,50 per foto.
Samenvoegen foto's (= incl. weghalen achtergronden) vanaf: € 7,50

Wij kunnen borduurpatronen maken tot max. 200 x 200 cm. Max. aantal kleuren: 255

De prijzen zijn inclusief alle kosten, het inscannen van de foto's kost niets, inscannen doen we het liefste zelf; we kunnen dan eventuele kleurverschillen zien en aanpassen.

Indien de afbeelding / foto die u naar ons toe stuurt zo groot is dat deze in een koker of pakket moet worden verstuurd verzoeken wij u om de kosten voor het terugzenden van die koker of dat pakket bij te sluiten.

Top

eCommerce by CubeCart